Showcases

StocExpo Europe 2018

Volgend op de succesvolle tentoonstelling en conferentie van vorig jaar keert StocExpo Europe 2018 terug naar Ahoy (Rotterdam) van 20-22 maart 2018. Als grootste internationale evenement voor de tankterminalindustrie biedt StocExpo Europe een driedaagse beurs en conferentie gehost binnen ’s werelds grootste handelsplatform voor olie en gas.

ATEX HighLED was aanwezig met een stand waarop onze explosiebestendige LED verlichting te zien was. En er was veel belangstelling vanuit de bezoekers, vooral voor de mobile Forest Frog met magneten, ook leverbaar per twee in Peli case.

ETT – Euro Tank Terminal in Europoort

ETT slaat oliestromen van over de hele wereld op, verwerkt en verbindt deze. De kernwaarden van ETT zijn de behoefte aan veiligheid en betrouwbaarheid, samen met snelheid en flexibiliteit om hun klanten te helpen kansen te benutten

ETT zocht betrouwbare producten voor de verlichtingsvragen op hun terreinen. Hierbij waren een goede prijs-prestatieverhouding en een adviserende partner die de totale oplossing kon bieden leidend. Na een gedegen onderzoek zijn ze bij KHJ uitgekomen en is er hand in hand gewerkt aan een lichtplan voor de totale bebouwde omgeving in Europoort. Er is gewerkt met verschillende kleuren licht om de veiligheid te benadrukken. Alles douches waar men in calamiteiten naar toe moet zijn voorzien van bijvoorbeeld groen licht. Het lichtplan is eerst volledig in een calculatie uitgewerkt, zoals te zien in deze afbeeldingen.

TIN CAN ISLAND

De samenwerking met een vooraanstaand Nederlands bedrijf, werkzaam in de maritieme sector, heeft geleid tot de contacten en de nadere uitwerking van een nieuwbouwproject in West-Afrika.

In dit havengebied is een tankop- en overslagbedrijf gevestigd dat volledig is vernieuwd en uitgebreid. De eigenaar en investeerder wenste dat op deze locatie aan alle Europese normen en wettelijke voorwaarden werd voldaan, ondanks het feit dat de plaatselijke regelgeving die eisen niet kende.

OCI Nitrogen

Lichtadvies gaat verder dan alleen een goede lamp

NEEM CONTACT MET ONS OP